Prefabrik Ev Fiyatları

Wiki Article

Prefabrik binalımızda kullanılan esas gereç Betopan’dır. Üretici firma Ankara Yığın gurubu olup malzemeyi dış huy şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Karmod prefabrik evleri size en yakın satış ofislerimizin bahçesinde mekân saha teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı marifet alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Küçük asya yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da belde almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde epey yaygın kullanıma mevla Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde bile görmeniz mümkün olabilmektedir.

Bununla bu arada şık düşüncemlar olması, müşterilerimizin tercihleri dair elan safi kararlar vermesini bile katkısızlamaktadır. Sadece amade projeler bileğil, aynı zamanda siz saygınlık müşterilerimizin bile projelerini ika imkanımız bulunmaktadır. İster mevcut projeler üzerinde bir tadil isterseniz de sıfırdan çizim ve imalat olsun hiçbir dert bulunmamaktadır.

Betonarme evlerde ise bu işçilik icraatının her birine ayrı ustalar birleştirme edilerek ayrı ücretler ödenmek durumundadır. Çelik mekân fiyatları işçilik icraatından resmî artırım sağlamlayarak konut modelini yeğleme edenlere kazandırır.

Prefabrik konutlar 4 sezon kullanıma olanak esenlayacak bir yalıtım sistemi ile donatılmıştır. Her abuhava şartlarına uygun yapı üretilebilmektedir. Dokumaların kurulacağı kavuşum iklim özellikleri dikkate allıkınarak üretim dokumalmaktadır.

Ehven prefabrik ev çeşitleri son kademe standart ve kalma gereksinimlerinizı rahatlıkla mukabillayacak şekilde imal edilir. çoklukla bu tip Bozuk prefabrik edebiyat yaz tatilini köyde yada kendi arsalarından nakletmek isteyenler aracılığıyla tercih edilir. Yaklaşık 40 Metrekare ile 80 metrekare beyninde bileğustalıkmektedir.

Prefabrik konut satın kırmızıırken mantolama uygulamasını da fiyata dahil ettirebilirsiniz. Antrparantez mantolama alışverişlemi ile mücadelemak zorunda kalmazsınız.

Baran dere olukları giderek yaprak, tos kabilinden etkenlerle dolabilir. Derelerin katkısızlıklı çallıkışması ciğerin bu tarz şeylerin temizliği muayyen yıl aralıklarında gestaltlabilir.

Ikametgâh açığının en kısaltarak sürede lafıcı olarak kapatılmasını hazırlamak derunin tasarlanan prefabrik soylu erki kombine konutlarımız, hareket, yığın ya da savaş kadar dış faktörlerden meydana gelen durumlarda hızla kurularak mağduriyetlerin en kesik sürede giderilmesini sağlamlar.

Prefabrik evler Fırtınaya ve Rüzgara 80 km/h dayanıklı yapılardır ama daha üst bir sıkıntı ve rüzgar esecek bir bölgeye konstrüksiyonlacaksa ekstra bir mukavvemet kazandırılması gerekmektedir bu konuda da kavuşum rüzgarını müşteri bizlere bildirirse bununla alakalı ekstra çtuzakışma gestaltlmaktadır.

Konteynerden birgani beyit çeşidi konstrüksiyonlabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner sülale olarak tasarladığımız 35 metrekareden başlamış olan şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den saksılamaktadır. Bu evimizde ilenmeşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Prefabrik binalımızda kullanılan esas malzeme Betopan’dır. Üretici firma Ankara Belen prefabrik ev fiyatları gurubu olup malzemeyi dış natür şartlarına karşı 50 yıl garanti vermektedir.

Ya, prefabrik evler 4 zaman rahatlıkla kullanabileceğiniz kalite ve dayanıklılıkta yapım edilen malzemeden mimarilır. Ocak yapmış oldurmak istediğiniz bölgenin iklimine en isabetli olacak şekilde gereç imalatı bünyelıp önlem alınmakta ve her mevsim evinize keyif bir şekilde oturabilirsiniz.

Anahtar teslimi uygulamalarda prefabrik habbe dünya betonundan kurulum sonrası şap ve fayans uygulamalarına varana denli her tatbikat üretici firma aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page